Strani

četrtek, 17. junij 2010

Promocija spletne strani ali trgovine - kaj lahko storite sami (brezplačno)

Povečajte obisk na vaši spletni strani
Kada spletna stran nima obiska, je le-ta zelo malo vredna. Pomislite, spletna stran je bila postavljena z namenom podajanja informacij, vendar komu? Nekje na tretji strani rezultatov iskalnika je zelo malo verjetno, da jo nekdo najde Torej je potrebno ciljati višje. Vendar kako ustvariti oz. povečati promet na vaši strani? S promocijo vaše spletne strani!

Kadar želimo povečati promet na, spletni strani, je zelo pomembno, da stran začnemo promovirati. To lahko storimo z nekaj truda, pravilne strategije in ideje povsem brezplačno. V članku promocija spletne strani ali brezplačno oglaševanje boste našli nekaj idej in nasvetov, namenjenih predvsem neizkušenim začetnikom in ne gre za nikakršne "trike ali zvijače, kako hitro napredovati na prvo mesto v iskalnikih", saj vsi vemo ta takšne metode ne učinkujejo najbolje. To pomeni, da vam vodič predstavi povsem začetne korake pri promociji vašega spletnega mesta. Torej, če ste na novo postavili stran in glede promocije še niste storili še prav ničesar, bi vam mogel biti v pomoč. Končen rezultat bo vsekakor s časom vsekakor viden, zato se lotite opravil s potrpežljivostjo, ki je pri promociji vsekakor potrebna. In ne hitite, posamezne korake izvedite enkrat na teden, medtem pa preverite če kje ste se že pojavili.

Kje in kako začeti
Je verjetno eno izmed prvih zastavljenih vprašanj. Najprej preverite kje sploh ste, če gre za povsem novo spletno mesto, seveda ne gre pričakovati da ima le-to 1000 obiska dnevno. Tako je analiza obiskanosti niti ni nujna in lahko nemudoma začnete z promocijo (vpisi). V primeru, da je stran prisotna že vsaj 3 mesce in ne dosega željenih rezultatov, pa bi se najprej mogli lotiti analize spletnega mesta, saj sami najbolj veste kakšna je vaša ciljna publika in koliko obiskovalcev želite privabiti dnevno. Naslednji članek napake pri promociji spletnega mesta pa govoro o najbolj pogostih napakah, ki jih na samem začetku lahko storite. Ker ste sedaj na njih bili opozorjeni, jih seveda ne boste.

Veliko uspehov pri promociji!

Ni komentarjev:

Objavite komentar