Strani

torek, 11. januar 2011

Učinkovita izdelava internetnih strani za podjetja


Kakšna je dobro internetna stran? Kaj vse bi morala za vas oz. vaše podjetje internetna stran opravljati?

Tudi preproste spletne strani so lahko koristne za vaše podjetje. Vendar ne v to ne v stilu bolje nekaj kot nič. Pred izdelavo internetne strani je vse pomembne podatke potrebno upoštevati.

Izrek vsaka reklama je dobra reklama lahko na tem področju naredi več škode kot koristi. Učinkovita izdelava internet strani je torej stran, ki ima jasno zastavljene cilje in ne skopari s potrebnimi podatki, ki lahko še bolje izkoristijo njen potencial.

Vaša internetna stran bi morala:

Povedati svojo zgodbo. Vaše podjetje ima verjetno edinstveno zgodbo, ki jo je treba na strani povedati, in vaše spletne strani je odličen kraj za to. Kaj vam to pomeni, kako dolgo že to počente in zakaj menite, da ste v tem boljši od konkurence.

Obiskovalci oz. nekateri bodoči poslovni partnerji bodo včasih želeli vedeti prav vse kar lahko izvejo, saj si na takšen način lažje ustvarijo vašo sliko.

Odgovarjati na vprašanja namesto vas:

Odgovori na pogosta vprašanja vaših potencialnih strank.
Vsakdo sovraži, da odgovori na isto preprosta vprašanja znova in znova. To postane moteče čez nekaj časa za vas in vaše zaposlene v vašem podjetju.

Odgovor na ta preprosta vprašanja z vaše internetne strani in prihranite vam in vašim stranke čas.

Ne boste verjeli, vendar velikokrat se zgodi da podjetja pozabijo na svoji strani napisati svoj delovni čas!

Skratka vse kar menite, da bi vam pri prvem stiku s stranko prikrajšalo razlago je potrebno imeti na vaši internetni strani.

Nujno pa je da so takšne stvari pred izdelavo strani dobro premišljene.

Ni komentarjev:

Objavite komentar