Strani

nedelja, 27. september 2009

Izdelava spletnih strani - postavitev in oblikovanje - kvalitetno in ugodno

Izdelava spletnih strani - oblikovanje internetnih strani

Izdelujemo spletne strani v skladu s standardi k jih narekuje W3C. Zavedamo se pomena "dobra spletna stran", ki si jo običajni uporabniki spleta velikokrat interpreterajo napačno. Spletne strani izdelujemo s preizkušenimi spletnimi tehnologijami, zato je vaša skrb za nefunkcionalnost spletne strani odveč.
Izdelava spletnih strani je načrtovan proces, pri katerem vam svetujemo in pomagamo, da skupaj pridemo do najboljših željenih rezultatov. Stran, ki vam jo izdelamo, bo vsebovala dobro optimizirano kodo, brez nepotrebnih dodatkov, ki niso dostopni vsem uporabnikom spleta, in kar je najpomembneje, vaša stran bo pravilno grajena za morebitno željeno nadgradnjo (tudi v primeru, da izvajalec nismo mi).
Bolj izčrpen članek o temo izdelava spletnih strani in oblikovanje, si lahko preberete tukaj.




Video za vse ki stran že imate, stranite in vas zanimajo triki in nasveti kako jo še izboljšati. Nasvete najdete v spodnjem videu, ki se osredotoča na osnovne vendar ključne stvari, katere so ponavadi spregledane.



Izdelava in postavitev spletnih internet strani, oblkovanje - hamsterdesign from Spletne rešitve - hamsterdesign on Vimeo.



Postavitev internetnih strani
na strežnike

Po končani izdelavi pride na vrsto postavitev internetnih strani. Za slednji korak, da zeleno luč naročnik, ko je zadovoljen z naročeno storitev in bi jo želel objaviti / predstaviti spletu.
Poteka na kvalitetnih, hitrih in zanesljivih stežnikih, kjer je vaša stran dostopna 24ur / dan (tudi v primeru izpada elektrike :) Vsem naročnikom omogočimo tudi brezplačno gostovanje, ki ga lahko izkoristite pri naročilu katerekoli storitve.

Vabljeni na obisk naše domače strani in k branju našega tehnološkega internet bloga!